Pressemeddelelse

 

Vi har inviteret 3 kunstnere --- der efter vores mening skulle passe flot sammen.

En der i en årrække har markeret sig flot og klart i dansk kunst.
En netop hjemvendt fra Saint Martins College of ART / Royal College of Art og en yngre kunstner fra Det Kgl. Danske Kunstakademi.Ruth Campau:

I et krydsfelt mellem kunst, skulptur og design opererer Ruth Campaus objekter med minimale forskydningers betydninger for opfattelsen af en overordnet rumlig og farvemæssig æstetisk helhed.

Jakob Wegener:

Jakob Wegener beskriver sine videoer som ” animerede stillbilleder” – en betegnelse for det uendeligt LIDT der sker i den meditative registrering af rum, lys og atmosfære der kendetegner Wegener’s smukke og poetiske video-univers.

Jeanette Ehlers:

Et cykelløb i vakuum, ”ghost riders” i en kakafoni af lyd, et landskab der opløses imens der køres igennem det – fodboldbanen renset for spillerne men med skygger og lyd --- styrtløberen i et inferno af snekrystaller, reduceret til en vibrerende skygge ---- i et uendeligt video loop fortsætter Jeanette Ehlers sin udforskning af en fraværets æstetik, hvor der peges på netop det der fjernes. Udstillingen vil præsentere den sidste ”ghost rider”.


Christoffersenart
Tom Christoffersen